Var går din gräns? Nånstans går den, gränsen för vad du orkar se av ondska och mänskligt lidande. Mängden bilder är enorm. De visas i de etablerade nyhetskanalerna, foton valda med pressetisk hänsyn för att berätta om viktiga händelser. De dyker ocensurerade upp i flödet på sociala medier, för att någon vi känner eller följer har klickat eller kommenterat.
Kanske söker vi själva upp bilderna, de av det grövre slaget, skräckslaget nyfikna av vad vi fått höra eller läsa. Vi vill se med egna ögon. Grymheten. Där är den.
En IS-halshuggning, ett filmat sexövergrepp. Nej, det har jag aldrig sett. Gissningsvis inte du heller. Där går ändå en gräns. Men vi vet att bilderna finns.
Vad gör det med oss att vi vet att bilderna finns? På något vis är det som att kunskapen om att de finns gör att vi redan sett dem.
Den klassiska bilden av ondska är ofta bilden av ondskans offer. Många hör till fotohistoriens mest kända. Som de av Förintelsens döda och överlevande; bilder tagna av den sovjetiska armén vid befrielsen av Auschwitz.
Eller det ikoniska fotot på flickan i Song My, hon som naken flyr det amerikanska anfallet och vars förtvivlan fick opinionen kring Vietnamkriget att vända.
Sådan är vår förhoppning. Att bildens uppvisade grad av grymhet ska göra att ondskan aldrig upprepas: Se här, det får inte hända igen!
Men det händer. Igen. Och igen.
Och om det är ondskan vi vill visa är det kanske ett foto från Nürnbergrättegångarna eller på Nixon som borde användas. Ondskans verkställare.
I dagens digitala värld möts de, offret och verkställaren. Den filmade ondskan är pågående. Förövaren och den plågade i samma scen. Klippen som rullar i realtid ger en ny dimension åt frågan om skuld och ansvar. Blir jag som betraktare medskyldig till det onda som sker framför mina ögon?