"Det mest hållbara behöver ju inte vara vegetariskt"

Erica Broo med en ko

Erica och Sebastian Broo tog över gården 2021. Arbetet kring gården har blivit deras heltidsarbete. Foto: Marcus Gustafsson

När Svenska kyrkan prioriterar hållbarhet blir maten ofta vegetarisk. Samtidigt har kyrkan arrendatorer som lever på djurhållning. Kyrkans Tidning har mött ett ungt lantbrukarpar i Skara stift med en annan syn på hållbarhet.

Detta är en låst artikel. Logga in
DIGITAL PRENUMERATION

Tre månader halva priset!

Få tillgång till allt på sajten för 49 kr/mån i tre månader. Därefter förnyas prenumerationen löpande med 99 kr/månad. Avsluta när du vill. 

  • Eget konto med full tillgång till kyrkanstidning.se
  • E-tidning - papperstidningen i digital form
  • Nyhetsbrev, temabilagor, poddar, quiz och det praktiska verktyget Idé & inspiration
Köp

Taggar:

Djur