"Det mest hållbara behöver ju inte vara vegetariskt"

Erica Broo med en ko

Erica och Sebastian Broo tog över gården 2021. Arbetet kring gården har blivit deras heltidsarbete. Foto: Marcus Gustafsson

När Svenska kyrkan prioriterar hållbarhet blir maten ofta vegetarisk. Samtidigt har kyrkan arrendatorer som lever på djurhållning. Kyrkans Tidning har mött ett ungt lantbrukarpar i Skara stift med en annan syn på hållbarhet.

Detta är en låst artikel. Logga in
DIGITAL PRENUMERATION

Tre månader 49 kr!

Få tillgång till allt på sajten och spara 248 kr. Därefter förnyas prenumerationen löpande med 99 kr/månad. Avsluta när du vill. 

  • Eget konto med full tillgång till kyrkanstidning.se
  • E-tidning - papperstidningen i digital form
  • Nyhetsbrev, temabilagor, poddar, quiz och det praktiska verktyget Idé & inspiration
Köp

Taggar:

Djur