Efter debatten om vegetarisk kost: Så resonerar stiften

Mike Lue

Mike Lue, kökschef på Stjärnholms stiftsgård, serverar alltid vegetariska alternativ. Men om gästerna är unga och menyn helvegetarisk, då får han klagomål. Foto: Mikael M Johansson

Vegetarisk och vegansk mat väcker känslor. Det visar inte minst den senaste tidens debatt i Kyrkans Tidning. Inriktningen är tydlig inom Svenska kyrkan: köttätandet ska minska. Men alla vill inte.

Detta är en låst artikel. Logga in
DIGITAL PRENUMERATION

9 kr per månad i tre månader

Få tillgång till alla på sajten (ord pris 125 kr/mån) Därefter 50 % rabatt i ett halvår. Avsluta när du vill. 

  • Eget konto med full tillgång till kyrkanstidning.se
  • E-tidning - papperstidningen i digital form
  • Nyhetsbrev, temabilagor, poddar, quiz och det praktiska verktyget Idé & inspiration
Köp