Efter debatten om vegetarisk kost: Så resonerar stiften

Mike Lue

Mike Lue, kökschef på Stjärnholms stiftsgård, serverar alltid vegetariska alternativ. Men om gästerna är unga och menyn helvegetarisk, då får han klagomål. Foto: Mikael M Johansson

Vegetarisk och vegansk mat väcker känslor. Det visar inte minst den senaste tidens debatt i Kyrkans Tidning. Inriktningen är tydlig inom Svenska kyrkan: köttätandet ska minska. Men alla vill inte.

Detta är en låst artikel. Logga in
DIGITAL PRENUMERATION

Första månaden 9 kr!

Få tillgång till allt på sajten för bara 9 kr. Därefter förnyas prenumerationen löpande med 99 kr/månad. Avsluta när du vill. 

  • Eget konto med full tillgång till kyrkanstidning.se
  • E-tidning - papperstidningen i digital form
  • Nyhetsbrev, temabilagor, poddar, quiz och det praktiska verktyget Idé & inspiration
Köp
8

Lediga jobb

LEDIGA JOBB

Stockholms stift
Göteborgs stift
Västerås stift
Uppsala stift
Göteborgs stift
Stockholms stift